Sari la conținut

DESPRE NOI

sc euro confort srl

Companie specializată în arhivare documente


În centrul atenției noastre avem CLIENTUL! Fie că sunteți funcționar, director sau manager de societate, necesitatea organizării fluxului de documente reprezintă un element important în desfășurarea activității.

Pornind de la această premisă, excelăm pe piață, furnizând servicii de: arhivare fizică, scanare și arhivare electronică a documentelor.

Specialiștii noștri vă vor îndruma și vă vor pune la dispoziție soluții moderne și optime pentru organizarea fluxul de documente.  Soluțiile noastre sunt de eficientizare a timpului de căutare al documentelor deținute sau create cu un simplu click sau prin atribuirea unui cod de regăsire într-un inventar al acestora.

Ne prezentăm ca fiind o echipă dinamică cu experiență în domeniu de peste 10 ani.

Strada Aleea Centralei, Nr. 1, Bloc Confort, Parter, Mun. Călărași, Jud. Călărași

Telefon: 0242 318 770

fax: 0242 318 7717

contact@euroconfort.org

De ce să ne alegeți pe noi?

Organizare documente pentru accesarea lor cu ușurință atât în format electronic cât și în format fizic în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Personal cu experiență în domeniu

Angajații noștri sunt motivați și dețin experiență în domeniul arhivării de documente de peste 10 ani. Acest fapt va duce la eficientizarea serviciilor oferite păstrând un raport bun calitate/preț

Echipamente avansate

Compania noastră deține cea mai avansată tehnologie pentru serviciile de arhivare, organizare și comunicație

aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați pentru a primi răspunsuri